Esmee

Op je 26e hoor je lekker te genieten van jezelf en het leven eromheen. Maar als ik mijzelf in de spiegel bekeek had ik dat gevoel niet meer. Ik voelde mij ongelukkig en zat mijzelf gewoon in de weg. Nu kon ik mijzelf zielig blijven vinden of mijzelf een schop onder de kont geven, gelukkig heb ik het laatste gedaan. Nu draag ik alles wat ik wil, ben ik een stuk zelfverzekerde, vrolijker, energieker, fitter, echt alles is gewoon beter nu. In het begin ging bij mij ook echt de knop om, is was zo klaar met mijzelf. De begeleiding van Jorieke heeft mij goed geholpen, ze kan mij goed lezen en als ik het moeilijk heb sleept ze mij er echt doorheen. Omdat ze zelf ook ervaringsdeskundige is weet ze waar je het over hebt en hoef je niet bang te zijn dat je op je donder krijgt. Ook als het wat minder goed gaat, vind ik het nog steeds fijn om naar haar toe te gaan. Ik ben werkzaam in de zorg dus de producten zijn ideaal, ze zijn makkelijk om mee te nemen en je krijgt toch genoeg binnen. Ook werd ik steeds bewuster van mijn eigen eetgedrag en alles wat ik onbewust en snel naar binnen werkte. Doordat ik merkte dat ik na het afvallen steeds meer mijn eigen grens weer ging verleggen en er toch weer ongemerkt wat kilo’s bij op kwamen. Ga ik nu met regelmaat naar Jorieke. Zij is mijn stok achter de deur en zorgt dat ik de juiste keuzes blijf maken. Ondanks dat ik het zelf heb gedaan, heeft zij mij er verdomd goed bij geholpen.