Uitleg Slimplan

Je coach werkt met een slimplan. Het slimplan is een duidelijke richtlijn, zodat je zwart op wit hebt staan wat je als basis moet nemen aan voedingsstoffen. Je krijgt tijdens de intake een map met hierin het slimplan en alle uitleg en uitbreidingen. Het lijkt ingewikkeld maar het werk heel simpel:

Je start in een stap die jij en je coach samen hebben besproken tijdens de intake. Je coach legt je precies uit wat je dan doet en hoe bijv. een dagindeling eruit gaat zien. Er is nooit een dag hetzelfde, dus dit kunnen er ook meerdere zijn. Samen kijken we of deze stap in de praktijk bij je levensstijl past. Is dit niet het geval dan passen we de stap aan naar meer of naar minder. Samen zorgen jullie er altijd voor dat welke stap je ook volgt je altijd alle voedingstoffen, vitaminen en mineralen binnenkrijgt. En natuurlijk dat je blijft afslanken.

Hoe meer producten je toevoegt hoe sneller het afslanken gaat. Maar hoe meer je met gezonde voeding bezig bent, hoe meer je jezelf straks leert te om op gewicht te blijven (ook zonder producten). De producten zijn hulpmiddelen. De kracht zit hem erin de stap te zoeken die bij je past op dat moment en dit kan je alleen op het moment zelf bepalen. Alleen dan hou je het makkelijker vol en heb je meer kans om je gewenste resultaat te bereiken en te behouden.

Je coacht begrijpt als geen ander dat je het liefst zo snel mogelijk je gewenste gewicht wilt bereiken, want als je niet lekker in je vel zit, wil je het liefst zo snel mogelijk van dit gevoel af. Er zijn mogelijkheden om te starten met meerdere producten en dit op te bouwen naar minder. Hier zal je coach je goed in begeleiden.

Project-me_coach-nutrition-map

Ook zal zij ervoor zorgen dat als je je streefgewicht hebt bereikt, je ook al bent opgebouwd naar ‘normale’ voeding en dat je niet afhankelijk word van producten. De opbouw is erg belangrijk. Zorg dan ook in alle tijden dat je het programma ‘afmaakt’. Mocht dit door omstandigheden niet kunnen, maak dit bespreekbaar met je coach. En natuurlijk voor al je vragen en uitleg kan je ook altijd terecht bij je coach.