Persoonlijke begeleiding

Jorieke_Intake
Wat mag je van je coach verwachten?
  • Persoonlijke begeleiding
  • Coaching bij moeilijke momenten
  • Deskundig voedingsadvies
  • Regelmatige wegingen
  • Leveren van producten en aannemen van te retourneren maaltijdproducten
  • Begeleiding bij gewichtsbeheersing

 

Intake

Duur, 1 uur. Welke lifestyle past het beste bij jou? Dat is de vraag die we gaan onderzoeken tijdens een intake. Tijdens deze intake nemen we je levensstijl en wensen onder de loep. Samen kijken we waar je gezondere eetkeuzes kunt gaan maken, hoe we de valkuilen kunnen voorkomen. En of je met behulp van producten het afvalproces wilt ondersteunen.

De kosten voor een intake zijn 25 euro (daarnaast krijg je de kosten van de producten die je op dat moment wenst af te nemen, het afnemen van producten is niet verplicht)

Consult

Duur, 15 min-20 min. De consulten vinden wekelijks plaats of om de week, dit is afhankelijk van je eigen wensen. Tijdens een consult bespreken we hoe afgelopen week is gegaan, waar je tegenaan gelopen bent en nemen we al jouw vragen door. We polsen ook elke keer of de stap in het slimplan goed bij je past en kunnen eventueel switchen van stap, hier krijg je dan natuurlijk alle uitleg over, zodat je goed weet welke richtlijnen aan te houden. Ook gaan we alvast de komende week doornemen, wat staat er allemaal op de planning, welke valkuilen kun je tegenkomen en hoe kunnen we samen bedenken hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Ook nemen we de tijd om even te wegen. De kosten voor een consult zijn GRATIS (bij een afname van minimaal 14 producten, het afnemen van producten is niet verplicht, de consultkosten zonder producten zijn € 20 euro)

Na zorg

Soms is het fijn om een stok achter de deur te houden, iemand die met je meedenkt en je scherp houdt. Zo blijf je beter en makkelijker op je streefgewicht. En kun je sneller actie ondernemen wanneer het wat moeilijker gaat. Tijdens het na-traject kom je 1x in de zoveel tijd langs voor een consult. Daarin bespreken we hoe het gaat, of je nog ergens tegenaan bent gelopen en hebben we een weegmoment. De één komt 1x per maand, de ander 1x per 3 maanden. Dat ligt helemaal aan jouw eigen wensen en het na-traject is ook niet verplicht. De kosten voor een na-traject consult zijn GRATIS (bij een afname van minimaal 14 producten, het afnemen van producten is niet verplicht, de consultkosten zonder producten zijn € 20 euro)

De coach

Eten is altijd al een ding waarmee ik bezig was. In mijn jongere jaren was ik al te zwaar, waardoor ik vaak op ‘hold’ werd gezet thuis. Toen ik op mezelf ging wonen, voelde ik mezelf vrij om alles te eten, wat resulteerde in 30 kilo aankomen.

Het moment dat ik besefte dat dit zo niet langer kon, begon mijn strijd met diëten. Ik probeerde van alles uit, maar helaas kwamen de kilo’s erbij. Ik werkte destijds op een kinderdagverblijf en mijn collega viel steeds meer af. Natuurlijk was ik nieuwsgierig en wilde ik dat ook. Ze vertelde over de shakes die ze gebruikte en dat het afvallen haar nu eindelijk lukte. In het begin was ik erg huiverig, ik wilde wel afvallen, maar met ‘gewoon’ eten. Hoe moeilijk kon het zijn, heel moeilijk dus want de kilo’s bleven maar zitten.

Toch bleef het in mijn gedachten spelen. Dus ik bezocht de website van haar consulente en zag een slanke vrouw stralen op de foto’s. “Dat wil ik ook,” dacht ik, dus ik maakte mijn eerste afspraak. Tijdens mijn eerste afspraak schrok ik toen de consulente niet meer zo slank bleek te zijn. “Moet zij mij nu gaan helpen met afvallen?” Toch stelde ze de juiste vragen en besefte ik dat ik voor mijzelf moest kiezen, dus ik ging er voor. Voor mij waren de producten ideaal, ik hoefde niet meer na te denken over wat ik nu weer ging koken, hoefde niks voor te bereiden voor mijn werk, wist precies wat ik mocht eten op een dag en kreeg nog steeds alle voedingstoffen binnen die mijn lichaam nodig had. Na 30 kilo afgeslankt te zijn, was het tijd om weer op te bouwen. Daar had ik meer moeite mee.

Voor mij was juist het zoeken naar balans een probleem, het was alles of niets. En toen ik vrij snel weer een paar kilo aangekomen was, was het paniek. Van mijn consulent kreeg ik weer nieuwe producten mee, maar wanneer ik weer ging opbouwen, kwam ik steeds weer aan.

Benieuwd of Project Me bij je past?

project-me_over-mij

Destijds wist ik niet dat het voornamelijk vocht was en dat je lichaam ook tijdens de opbouw weer moet wennen. Ik voelde me naar mijn eigen gevoel te weinig begeleid in de processen die zich afspelen in je lichaam tijdens en na het afvallen. En juist dit neem ik mee tijdens het begeleiden van mijn cliënten.

Wat gebeurt er met je lijf tijdens het afvallen, welke valkuilen heb je en hoe ga je hiermee om? Dat is wat ik je graag wil meegeven, je bent een mens en je mag altijd terugkomen, ook als je zelf het gevoel hebt dat je gefaald hebt. Ik ben er voor je en samen kijken we naar wat er mis is gegaan en hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen. Zo krijg je het vertrouwen, dat jij dit ook kunt!

De Coach Nutrition App

Wil je gebruik maken van een extra tool, dan kan dat met onze app. Tijdens de consulten krijg je alle informatie, leg ik alles duidelijk uit en krijg je tijdens de intake een map met alle informatie mee. De app is dus geen verplichting, maar zie het als een extra tool.

De app stelt elke dag een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten, vetten en maximale bereidingstijd. Zodra je samen met jouw coach de doelstellingen hebt gehaald, maak je samen een plan voor het na-traject.

Kies uit 2000+ recepten. Dagelijks zet de app maaltijden voor je klaar. Zin in iets ander? Met een druk op de knop staat er een alternatief, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin aan hebt. Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen.

Werk je liever zonder de app, geen probleem. Tijdens de consulten krijg je alle informatie die je nodig hebt.

COACH_NUTRITION_APPSTORE-BUTTONS
COACH_NUTRITION_APPSTORE-BUTTONS
COACH_NUTRITION_APPSTORE-BUTTONS
COACH_NUTRITION_APPSTORE-BUTTONS