Jessie

Na de zoveelste keer dat het afvallen op eigen houtje niet het resultaat gaf dat ik wilde. Ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij hierbij kon helpen. Met als voorwaarde, dat ik bij het avondeten gewoon kon mee eten met mijn gezin. Ik kwam Jorieke online tegen en het sprak mij meteen aan. Ik moest weer helemaal terug naar de basis en werd met de neus op de feiten gedrukt wat betreft mijn voeding. Hoewel dat best confronterend was ging ik na de intake er met een goed gevoel weg, vooral door de erkenning dat ze zelf weet waar je het over hebt. Voor mijn kinderen vind ik het belangrijk dat ik gewoon met hun mee kan eten in de avond. Gelukkig kan dit gewoon en heb ik mijn andere eetmomenten vervangen door een product. Dat maakte het voor mij makkelijker omdat je niet hoeft na te denken wat je dan weer moet gaan eten. En de producten zijn ook nog eens lekker. De momenten dat ik er doorheen zat wist Jorieke mij te stimuleren op een begripvolle manier. Nu ik die vele kilo’s kwijt ben merk ik dat ik veel fitter ben en overal weer zin aan heb. In vergelijking met voor die tijd ben ik blij dat ik nu inzie wat je moet eten voor een gezonde levensstijl.