Nathalie

Het heeft even geduurd voordat ik er mentaal voor klaar was, maar toen ik de knop heb omgezet ging het afvallen heel hard. Juist het opbouwen en het daarbij schommelen van mijn gewicht destijds. Dat maakte mij onrustig en onzeker. Jorieke helpt je daar goed bij, je kunt met haar over alles praten. En dat ze uit eigen ervaring weet waar je over praat zorgt voor nuttige tips en goede informatie. De producten zijn heerlijk en afwisselend, de ochtend shakes gebruik ik nu nog steeds als ik wat minder tijd heb in de ochtend en toch goed wil eten. Nu ik zoveel kilo ben afgevallen heb ik veel meer energie, ik ga later naar bed en kom toch uitgerust mijn bed weer uit. Dat heb ik zelf bereikt en dat maakt mij echt trots op mijzelf. Ik merk dat ik hierdoor ook mentaal sterker ben geworden, zelfs mijn omgeving is dat opgevallen. Dit helpt ook om sterker in je schoenen te staan en bewuster over eten na te denken bij verleidingen en mijn nieuwe levensstijl aan te houden. Daardoor blijven de kilo’s eraf!