Rinie

Dat het beter voor mijn hoge bloeddruk was om wat kilo’s af te vallen, dat wist ik wel. Waar het aan lag dat ik te zwaar was, wist ik ook wel. Toch is het mij na een aantal eerdere pogingen nog nooit gelukt om zoveel af te vallen. In het begin ben ik even streng voor mijzelf geweest, dat werkt motiverend omdat het ook zo vlotjes gaat. En die heerlijke repen zijn ook niet verkeerd. Het stabiel houden van mijn gewicht dat vind ik lastiger. Jorieke helpt mij daar goed bij, niet door met een vingertje te wijzen maar het juist op een positieve manier te benaderen. Zo houd ik mijn gewicht op pijl. Waardoor ik nog steeds kan genieten van de kleding die nu veel beter staat. Gaat het sporten mij steeds beter af. En is het mij gelukt om gezonder te worden, wat ervoor zorgt dat ik minder klachten heb.