Rob

Toen ik steeds vaker moe werd en ook nog eens pijn in mijn gewrichten erbij kreeg. Dacht ik het wordt nu tijd om af te vallen, eerst dacht ik dat lukt mijzelf ook wel. Maar uiteindelijk heb ik toch de hulp van Jorieke ingeschakeld, voor een stok achter de deur. Op dat moment ging bij mij ook echt de knop om. De producten maken het ook allemaal een stuk makkelijker, je hoeft verder nergens over na te denken. Jorieke weet waar ze het over heeft, is altijd vriendelijk en goedlachs. Ze stimuleert je echt in het nemen van eigen verantwoordelijkheid. En weet als ervaringsdeskundige zelf ook waar ze het over heeft. Dat zorgt ervoor dat ze goed met je meedenkt en wil je wat anders, dan heeft ze meteen een oplossing voor je klaar. Na een eerdere terugval heb ik besloten dat ik deze keer onder begeleiding blijf, zo zorg ik ervoor dat ik later niet weer terug bij af ben. Ik voel mij ook een stuk fitter, snurk niet meer en kan weer normale kleding aan. Dat mij dit zelf is gelukt zorgt er ook voor dat ik mij zelfverzekerde voel en daardoor ook makkelijker nee kan zeggen tegen verleidingen.